The science of cooking: understanding the biology and chemistry behind food and cooking
Hoboken, New Jersey:
John Wiley & Sons, Inc.,
2016
Thực phẩm; Công nghệ sinh học; Hóa sinh; Thành phần; Phân tích
Download
Đăng ký mượn sách
Đánh dấu
The science of food and cooking : macromolecules -- The science of taste and smell -- Milk and ice cream -- Metabolism of food : microorganisms and beyond -- Cheese, yogurt and sour cream -- Browning -- Fruits and vegetables -- Meat and fish -- Eggs, custards and foams -- Bread, cakes and pastry -- Seasonings - salt, spices, herbs and hot peppers -- Beer and wine -- Sweets : chocolates and candies
Thông tin lưu trữ
Mã kho |
Tên kho |
Vị trí |
Tổng số bản |
2 |
Kho 2 |
Tầng 1 |
1 |
Thông tin lưu hành
Số đăng ký cá biệt |
Còn/thất lạc |
Tình trạng |
Mã độc giả |
Họ tên |
Hạn trả |
200002570 |
Còn |
Rỗi |
|
|
|
Danh sách độc giả đăng ký mượn sách
Mã sinh viên |
Họ tên |
Ngày đăng ký |
Ngày hết hạn |