Tourism and catering
1. -
Oxford:
Oxford University Press,
2003
tiếng Anh chuyên ngành, du lịch
Download
Đăng ký mượn sách
Đánh dấu
Contents: Tourism today; What's your job?; Hotel facilities; Reserving accommodation; Writing a CV; IT and the travel industry; Who's who in hotels and restaurants; Welcoming customers to a restaurant; Explaining the menu; At the airport; Package holidays; Facilities at a resort; Respecting cultural traditions; Giving tourist information; Booking a ticket; Dealing with money; Checking into a hotel; Tour guide commentaries; Tour itineraries; Alternative holidays; Dealing with complaints; Tips for travellers; Describing a festival; Health and safety abroad; Adventure holidays; Eco-tourism; Marketing and promotion.
Thông tin lưu trữ
Mã kho |
Tên kho |
Vị trí |
Tổng số bản |
2 |
Kho 2 |
Tầng 1 |
1 |
4 |
Kho Lưu Trữ |
Tầng 2 |
5 |
Thông tin lưu hành
Số đăng ký cá biệt |
Còn/thất lạc |
Tình trạng |
Mã độc giả |
Họ tên |
Hạn trả |
100004725 |
Thất lạc |
|
|
|
|
100004726 |
Thất lạc |
|
|
|
|
100004727 |
Thất lạc |
|
|
|
|
100004733 |
Thất lạc |
|
|
|
|
100004734 |
Thất lạc |
|
|
|
|
200001183 |
Còn |
Rỗi |
|
|
|
Danh sách độc giả đăng ký mượn sách
Mã sinh viên |
Họ tên |
Ngày đăng ký |
Ngày hết hạn |